Ceremoniel Kakao har ramt Danmark og store dele af verden som et powerfuldt værktøj til at holde benene på jorden i en verden der er i forandring. Kakao i sig selv har så mange gode egenskaber, at der ikke er noget at sige til, at netop denne superfood kalder på flere og flere.
Ceremoniel kakao for nydelse, vitalitet, hjerteåbning, jordforbindelse og som en ekstra luksus tilførelse af vitaminer, mineraler og antioxidanter til kroppen.
Pachamama betyder moder jord på Quechua. Med denne kakao, får du ikke blot et boost af vitaminer, mineraler og næringsstoffer, du får også mulighed for en dybere kontakt til dig selv, dit hjerte - og moder jord.
Nårdu oplever Pachamama Kakao første gang vil du møde en feminin energi, der vækker alle dine sanser og kalder dig til stede, lige nu.
Med sit høje indhold af næringsstoffer placerer ceremoniel kakao sig som en superfood.
100% Kakao er naturlig bitter. Dette gør det til en intens oplevelse, der kan mærkes i hele kroppen.
At drikke Pachamama Kakao hjælper med at skære igennem tankemylder og mentale blokeringer og åbne op for nydelse, glæde og vitalitet.
Det er som at få et skud af energi og fokus uden det velkendte dyk fra andre stimulanser.
Pachamama Kakao skaber forbindelse til hjertet og øger evnen til at lytte til det. En oplevelse af balance indefra vil vokse over tid.
At drikke Pachamama Kakao er som at drikke en stykke af moder jord, med alle de kreative, skabende egenskaber hun tilbyder.
Hvad gør en kakao Ceremoniel?
Ceremoniel Kakao er af en høj kvalitet kakao, hvor følgende er opfyldt;
Økologisk dyrket.
Manuel håndtering. (Ingen stor-industrielle maskiner brugt.)
Ingen storindustrier. Kakaobønnerne kommer fra 80 familier, der aller ejer, deres egne plantager.
Bæredygtig dyrkning. Respekt for farmerne og moder jord. Jorden næres og tæres ikke.
Soltørrede bønner. Bønnerne er ikke ikke ristet på maskine som det gælder for meget anden kakao- og chokoladeproduktion.
Hvad betyder Pachamama? Hvem er hun?
Pachamama betyder Moder jord på Quechua. I store dele af Andesområdet dyrkes Pachamama som en Moder Jord-gudinde, der bl.a. hos inkaerne blev set som skabergudens mage. Hun dyrkes stadig af quechua- og aymará-talende folkeslag i Andesbjergene, der anser hende for menneskets og dyrenes moder og skaberen af planteføde. Hun er også gudinde for frugtbarhed og kærlighed. Mange steder falder skikkelsen sammen med Jomfru Maria.
Allerede når du går i gang med at tilberede din Pachamama Kakao begynder energien i kakaoen at arbejde i og med dig.
Så lad dig endelig guide intuitivt når du brygger din kakao. Tikllad dig selv at opleve med sanserne i din krop når du er med kakaoen.
Dét i sig selv er en virkelig nydelsesfuld og berigende oplevelse.
Det kan være vigtigt at huske på, at Pachamama kakao er energetisk aktiv og levende.
Det vil sige, at din energi og dit nærvær, når du forbereder kakaoen kan smages og du kan med fordel observere og lege med, hvordan du oplever din kakao, alt efter dit humør eller fokus når du tilbereder og drikker din kakao.
Hide